Ο αδελφός μου, ο Νίκος, είναι ένας έμπειρος δύτης, ο οποίος συμμετέχει πολλές φορές σε όμαδες διάσωσης στη Θάλασσα. Εδώ, μπρόστα από τα Paradise Studios μπορείτε να λάβετε μέρος σε μαθήματα κατάδυσης με την πιστοποίηση PADI.

Γιάννης Λαμπράκος

Paradise Studios

τηλέφωνα

 

  • 0030 2842051554

  •  0030 6980562952

  •  0030 6932210456

Έχουμε όλον τον εξοπλισμό

για να βουτήξουμε αμέσως. Το μέγεθος του σώματός σας δεν παίζει ρόλο, έχουμε στολές σε όλα τα μεγέθη, ακόμα και για παιδιά από 8 ετών. Όλος ο εξοπλισμός μας, τα πλοία και οι κινητήρες ελέχθηκαν από το Bureau Veritas.

 

 

 

Τμήματα μαθημάτων με πιστοποίηση PADI

Φροντίζουμε για την ασφάλειά σας. Οι δάσκαλοί μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι για να σας διδάξουν με το πιο κατάλληλο τρόπο

Οδηγίες επί τόπου

Μόνο 5 μέτρα μακριά από το Λιβυκό Πέλαγος σας δίνεται μια κατατόπηση σχετικά με τους κανονισμούς ασφαλείας

Δωρεάν σύσκεψη πριν και μετά

Οι δάσκαλοί μας, οι οποίοι διακρίνονται από τον επαγγελματισμό τους, διαθέτουν όλο το χρόνο για να αισθάνεστε καλά και ασφαλείς

Τώρα πάρτε μια βαθιά ανάσα

και βουτήξτε στην εμπειρία κατάδυσης!

Κατάδυση στο Mύρτος

Τώρα μπορείτε στο Μύρτος να μάθετε κατάδυση στη σχολή “Mirtos Paradise Scuba Diving Center”. Άσχετα αν είστε πρωτάρης ή αν έχετε κάποια εμπειρία, εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε μαθήματα τα οποία σας ταιριάζουν. Έχουμε την πιστοποίηση PADI και όλον τον εξοπλισμό και τη γνώση για να γίνει πραγματικότητα το όνειρό που τρέφετε για την κατάδυση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε ή να μας στείλτε ένα e-mail.

 

© Sonja ter Laag

Επικοινωνήστε μαζί μας

3 + 10 =

Paradise Scuba Diving Centre

Mirtos Paradise Scuba Diving Center

bit.ly/scubamirtos

bit.ly/nikoscuba

 

© all images by Gioúri

page by Cyber ShrimpWebsites for the People