Νοικιάστε ένα ποδήλατο

Ανακαλύψτε την περιόχη με ένα σωστό mountainbike. Επειδή υπάρχει μόνο ένας περιορισμένος αριθμός ποδηλάτων, καλύτερα να κάνετε μια κράτηση εκ των προτέρων.

Νοικιάστε το ποδήλατό σας εδώ

Νοικιάστε ένα ποδήλατο και ανακαλύψτε την ευρύτερη περιοχή του Μύρτου. Η ενοικίαση των mountainbikes γίνεται στη Villa Mertiza. Το ποδήλατό σας Θα το παραλάβετε από τον Emilio, το δικό μας ειδικό. Θα σας ρυθμίσει τη σέλα και θα σας δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το ποδήλατο.

0030 6932735224 / 0030 28420-51208
emilio@mertiza.com

Τέρτσα

Για να πάτε με το ποδήλατο στα Τέρτσα και πίσω δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο.Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ύψους και οδηγώντας κατά μήκος της ακτής είναι μια ωραία εμπειρία.

Μύθοι

Ο δρόμος προς τους Μύθους είναι μια μικρή πρόκληση, αλλά στο γυρισμό μπορείτε να απολάυσετε “πετώντας” στο κρητικό τοπίο .

Ιεράπετρα

Από τον κεντρικό δρόμο χρειάζεστε περίπου μια ώρα. Προσοχή ! Μερικές φορές υπάρχει κυκλοφοριακό χάος.

Ποδηλασία στην Κρήτη

Η Κρήτη είναι ένα νησί με πολλά όρη, με ανηφορικούς δρόμους και μονοπάτια απότομα. Δεν βλέπει κανείς πολλά ποδήλατα καθ’οδόν στα βουνά. Κατά μήκος των ακτών της Ιεράπετρας, του Μύρτου και των Τερτσών όλο και περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν το ποδήλατο. Ενοικιάζουμε ποδήλατα με 15, 18, και 21 ταχύτητες. Οι ανηφόρες μπορεί να είναι πρόκληση, αλλά επικίνδυνες είναι οι κατηφόρες, για αυτό το λόγο εξετάζονται τα φρένα τακτικά. Έάν το επιθυμείτε σας δίνουμε ένα κράνος.

Λίστα τιμών

Οι τιμές για το έτος 2020 ανακοινώνονται τον Απρίλη στην αρχή της σεζόν.