Νοικιάστε ένα ποδήλατο

Ανακαλύψτε την περιόχη με ένα σωστό mountainbike. Επειδή υπάρχει μόνο ένας περιορισμένος αριθμός ποδηλάτων, καλύτερα να κάνετε μια κράτηση εκ των προτέρων.

Νοικιάστε το ποδήλατό σας εδώ

Νοικιάστε το ποδήλατό σας εδώ

Νοικιάστε ένα ποδήλατο και ανακαλύψτε την ευρύτερη περιοχή του Μύρτου. Η ενοικίαση των mountainbikes γίνεται στη Villa Mertiza. Το ποδήλατό σας Θα το παραλάβετε από τον Γιούρη, το δικό μας ειδικό. Θα σας ρυθμίσει τη σέλα και θα σας δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το ποδήλατο.

+30 698 572 1097
giouri@www.cybershrimp-dev01.nlmirtoscrete.gr

Τέρτσα

Τέρτσα

Για να πάτε με το ποδήλατο στα Τέρτσα και πίσω δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο.Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ύψους και οδηγώντας κατά μήκος της ακτής είναι μια ωραία εμπειρία.

Μύθοι

Μύθοι

Ο δρόμος προς τους Μύθους είναι μια μικρή πρόκληση, αλλά στο γυρισμό μπορείτε να απολάυσετε “πετώντας” στο κρητικό τοπίο .

Ιεράπετρα

Ιεράπετρα

Από τον κεντρικό δρόμο χρειάζεστε περίπου μια ώρα. Προσοχή ! Μερικές φορές υπάρχει κυκλοφοριακό χάος.

Ποδηλασία στην Κρήτη

Η Κρήτη είναι ένα νησί με πολλά όρη, με ανηφορικούς δρόμους και μονοπάτια απότομα. Δεν βλέπει κανείς πολλά ποδήλατα καθ’οδόν στα βουνά. Κατά μήκος των ακτών της Ιεράπετρας, του Μύρτου και των Τερτσών όλο και περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν το ποδήλατο. Ενοικιάζουμε ποδήλατα με 15, 18, και 21 ταχύτητες. Οι ανηφόρες μπορεί να είναι πρόκληση, αλλά επικίνδυνες είναι οι κατηφόρες, για αυτό το λόγο εξετάζονται τα φρένα τακτικά. Έάν το επιθυμείτε σας δίνουμε ένα κράνος.

Λίστα τιμών

Οι τιμές για το έτος 2015 ανακοινώνονται τον Απρίλη στην αρχή της σεζόν.