Αγαπάμε τη μουσική και στο Μύρτος υπάρχει άφθονη

Συναντήστε τους μουσικούς και τα συγκρότηματά μας και ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι γεμάτο μουσική και τραγούδι
dimitrianakis-small

Μανώλης Δημητριανάκης

Μανώλης Λιαπάκης

Βαγγέλης Βαρδάκης

Γιώργος Φραγκάκης

kaparakis

Γιώργος Καπαράκης

Σπύρος Τσικαλουδάκης

Γιάννης Πετσαγγουράκης

stella

Στέλλα Χαρινά

Μάνος Κοντοπόδης

Fat-Daddy Mihail

Γιάννης Καπετανάκης

liza

Λίζα Τσιγκογιάννη

Μανώλης Δημητριανάκης

Ο Μανώλης Δημητριανάκης γεννήθηκε στο Μύρτος. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στην Αθήνα, συνάντησε το μεγάλο Μάρκο Βαμβακάρη και έμαθε από αυτόν να παίζει τα γνήσια Ρεμπέτικα. Με το συγκρότημά του “Ρεμπέτικη Κομπανία” συντέλεσε στην επαναφόρα του σχεδόν ξεχασμένου είδους μουσικής.

Μανώλης Λιαπάκης

Γεννημένος τον Δεκέμβρη του 1965 στην Ιεράπετρα. Υπήρξε επι σειρά ετών συνεργάτης του Θανάση Σκορδαλού, αυτού του μεγάλου καλλιτέχνη με τον οποίο έζησε ανεπανάληπτες στιγμές! Στην συνέχεια συνεργάστηκε τόσο με τον Μανώλη Αλεξάκη όσο και με τον Παύλο Μυριδάκη. Aξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μανώλης Λιαπάκης έχει συνεργαστεί και με τον βιολάτορα Βαγγέλη Βαρδάκη τόσο δισκογραφικά όσο και σε διάφορα γλέντια.

Βαγγέλης Βαρδάκης

Στην Ιεράπετρα γεννήθηκε και δημιουργεί σήμερα ένας σπουδαίος μουσικός, ο Βαγγέλης Βαρδάκης. Ένας μουσικός που η καλλιέργεια της τέχνης του βιολιού του, συναντά τους μεγάλους βιολιστές της μουσικής παράδοσης της Ανατολικής Κρήτης, οι οποίοι διέπρεψαν στο παρελθόν δημιουργώντας μίας από τις μεγαλύτερες «βιολιστικές» κληρονομιές.

Γιώργος Φραγκάκης

[text]

Γιώργος Καπαράκης

Ο Γιώργος δεν είναι μόνο ένας δεξιοτέχνης στο όργανό του το μπουζούκι, είναι και ένας προικισμένος κατασκευαστής οργάνων. Στο εργαστήρι του, έξω από το Μύρτος, δημιουργούνται ,κατασκευασμένα με φινέτσα, μπουζούκια και μπαγκλαμάδες. Τα όργανά του τα παραγγέλνουν και μουσικοί εκτός Ελλάδος.

 

Σπύρος Τσικαλουδάκης

[text]

Γιάννης Πετσαγγουράκης

Ο Γιάννης είναι ο τροβαδούρος του Μύρτου. Το καλοκαίρι παίζει τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα στο χωριό.Έχει ένα μεγάλο ρεπερτόριο ελληνικών και ξένων τραγουδιών τα οποία παίζει στη κιθάρα του, συνοδευμένα με την υπέροχη φώνη του.

Στέλλα Χαρινά

Γεννήθηκε 22 Δεκεμβρίου 1992 .Κατάγεται απο τη Θεσσαλονικη όπου έφυγε απο τα 18 της για να σπουδάσει στο Τει εμπορίας και διαφήμισης Ιεράπετρας. Ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι τον χειμώνα του 2012 . Το ρεπερτόριο της αποτελείται απο ελληνικά τραγούδια διαφόρων ειδών όπως έντεχνο ,λαϊκο & ρεμπέτικο . Τους  χειμερινούς μήνες μπορείτε να την ακούσετε σε διάφορα “ρακάδικα” στην Ιεράπετρα ενώ το καλοκαίρι σε κάποιο μαγαζί στο Μύρτος.

Μάνος Κοντοπόδης

[text]

DJ Fat Daddy Mihail

[text goes here]

 

Γιάννης Καπετανάκης

Ο λυράρης Γιάννης Καπετανάκης, παίζει με την ψυχή και τη φαντασία του, πέρα απο τη στενή παράδοση του οργάνου, δίνοντας μια άλλη διάσταση στη λύρα… Μόνος του επί σκηνής δημιουργεί ένα μουσικό περιβάλλον μόνο με τη λύρα και τη φωνή! Με τη βοήθεια ενός looper, ηχογραφεί ζωντανά ήχους και μελωδίες που επαναλαμβάνονται (livelooping), κάνοντας δικές του συνθέσεις, αυτοσχεδιασμούς αλλά και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών, χαρίζοντας ένα αξέχαστο ταξίδι με τη λύρα…

Λίζα Τσιγκογιάννη